2008/06/05

Strada Cărţii – editia a II-a









Dupa ce anul trecut proiectul "Strada Cartii", din cadrul programului de arta publica si comunitara I love Bucharest a dat o alta fata zonei buchinistilor (vanzatori de carte veche) de la Universitate, pictand (stenciluind) dulapurile lor de metal si printand o selectie de citate pe baza celor oferite de trecatori pentru ceilalti trecatori, anul acesta a venit randul proverbelor romanesti.

Le-ati dat tot dumneavoastra si artistii le-au selectat. Ati venit la fantana in aprilie si ati scris cate un proverb sau mai multe pentru a impartasi din intelepciunea populara

tuturor celor care au uitat-o sau poate n-au stiut-o niciodata.


Acum proverbele dumneavoastra se afla printate pe bannerele montate din nou la Universitate, pentru inca o perioada de 2 luni (pana la sfarsitul lui iulie).

Asociatia din Pod si Universitatea din Bucuresti va asteapta sa va bucurati din nou de cuvinte si de ceea ce ne transmit ele, fiecaruia in parte si tuturor deopotriva.


Proiectul "Strada Cartii" se va continua in fiecare an, in masura in care doriti sa se intample acest lucru, cu noi cuvinte si mesaje transmise de dumneavoastra bucurestenilor sau vizitatorilor capitalei.