2010/09/24

Echipa I love Bucharest prezinta public scuze!

In materiale promotionale din perioada august-septembrie 2010, s-a comis o eroare regretabila in ceea ce priveste comunicarea denumirii corecte a institutiei finantatoare a proiectului 'Aventurile lui MR Urban'. Denumirea corecta este Administratia Fondului Cultural National si nu Autoritatea, asa cum eronat a fost comunicat.

Ne exprimam regretul pentru aceasta greseala si pentru orice inconvenient creat.

Proiectul "Aventurile lui MR Urban" este un proiect de arta publica, o interventie culturala adresata comportamentului civic urban comun, care se desfasoara anul acesta in doua spatii publice ale capitalei: zona anticarilor de la Universitate si metroul bucurestean. Dupa interventia artistica in situ realizata de artistii echipei in luna august, urmeaza difuzarea unor animatii video pe monitoarele de la metrou, in perioada 15 octombrie-15 noiembrie.

Proiectul este organizat de Asociatia din Pod alaturi de partenerii sai: Fundatia MORA, Universitatea din Bucuresti, Asociatia “Cartea Veche”, Benjamin Moore Paints, Monopoly Media, TimeOut Bucuresti, Business Magazin, One, Gandul si Ziarul Financiar Dupa Afaceri. Proiectul este finantat de Administratia Fondului Cultural National.