2012/05/22

Detectivii Veloverzi
I love Bucharest lanseaza vanatoarea de comori  DetectiviiVeloverzi ce va avea loc pe 9 iunie, cu ocazia Zilei Internationale aMediului.


Inscrie-ti echipa pe www.treasurehunters.ro  si incepe jocul!  
Ai 2 trasee! 
2 genuri de distractie: pe bicicleta in Oras sau impreuna cu copiii tai  in Herastrau.   
Te asteapta multe premii!


Pe 9 iunie, toti bucureştenii sunt invitati, cu mic cu mare, la vânătoare de comori. Acestia vor avea parte de o “cursă” prin Bucureşti, pe biciclete sau pe jos, iar cei mai rapizi şi creativi sunt asteptati la finish cu premii si laude!
Cei mai vioi detectivi vor dezlega misterele oraşului, pe biciclete, iar părinţii, bunicii şi prichindeii vor decoperi la pas comorile din Parcul Herăstrău.

De Ziua Mediului, detectivii veloverzi vor trebui sa descopere comorile "verzi " ale Bucurestiului. Se vor intrece in probe distractive, jocuri si concursuri care le vor solicita imaginatia dar si cunostintele depre mediu. Iarpremiile vor fi pe masura: o bicicleta de la www.decathlon.ro  si o excursie de 2 persoane la Venetia, oferita de www.doarvacante.ro si multe altele!
Vânătoarea de comori va fi în două zone cu grade de dificultate diferite: Parcul Herastrau si un traseu de oras cu startul la Piata Victoriei.
Inscrie-te acum. Te asteptam!
www.treasurehunters.ro