2010/03/05

I love Bucharest

lanseaza

Apel de proiecte

pentru filme scurte de animatie

deadline 30 August 2010



In perioada 15 octombrie – 15 noiembrie 2010, pe monitoarele Zoom TV din statiile de metrou bucurestene, vor fi rulate filmele scurte de animatie selectate in urma aplicatiilor.

Acestea urmeaza sa fie prezentate in cadrul proiectului Mr. Urban.

un proiect organizat de Asociatia din Pod & Fundatia MORA in cadrul programului de arta publica I love Bucharest, in parteneriat cu Zoom TV.

Daca nu vrei sa moara si capra vecinului, daca nu vrei sa fii agresat verbal, fonic sau vizual si nu vrei sa inoti printre gunoaie, daca te inghesui cu masinile pe trotuar si mananci amprentele vanzatoarei de pe covrigul tau, daca nu vrei sa fii exclus doar pentru ca porti basca, si daca inca mai poti sa spui “buna ziua” vecinilor tai, I love Bucharest iti da sansa sa te exprimi si sa te implici.

Proiectul s-a nascut plecand de la o ipoteza: dorinta si nevoia cetateanului de schimbare in comportamentul sau civic, in relatiile sale cu celalalt, cu con-cetatenii sai. Actiunea porneste de la clasicul “Asa da” vs. “Asa nu”. Miza este implicarea – vazuta ca actiune individuala cu consecinte generale.

Mr. Urban este un apel la buna crestere, la schimbare, este o reflexie a realitatii citadine comune. Mr. Urban reprezinta cetateanul din fiecare dintre noi. Cel care traieste la bloc sau in casa, merge zilnic la scoala, serviciu, shopping etc., cu autobuzul, troleul, tramvaiul, metroul sau masina personala.

Conditii:

Animatie – durata de 30 de secunde, din care 5 secunde sa fie rezervate pentru includerea titlului proiectului MR. URBAN si a siglelor I love Bucharest si partenerilor proiectului (care urmeaza sa fie postate pe site-ul www.ilovebucharest.org)

Sa respecte tema proiectului (schitata mai sus)

Format: VMV 9, Rezolutie: 720/576, 4 Mb/sec.

Deadline: 30 August 2010


Cum sa trimiti:

prin posta (CD sau DVD) la adresa:
Galeria MORA, Strada Grigore Mora nr. 39, 011886, sector 1, Bucuresti

prin transfer web la adresa mara@ilovebucharest.org


Pentru alte detalii:

Mara Patriche

Coordonator artistic I love Bucharest

T: 021 316 55 41

mara@ilovebucharest.org

www.ilovebucharest.org